Google ranking / SEO

Wilt u hoger eindigen in Google zonder gebruik te maken van de betaalde dienst van Google?

We spelen in op de argumenten die Google gebruikt om websites te rangschikken. Zo wordt uw website na een zoekopdracht op het internet goed vindbaar op de trefwoorden die u bepaalt. Dit wordt zoekmachine optimalisatie of Search Engine Optimization (SEO) genoemd.

Wilt u na de oplevering van uw site gemakkelijk zelf uw SEO teksten beheren? Ook dat is mogelijk. U krijgt toegang om de uw teksten zelf te beheren. Zo wordt u beter zichtbaar onder de zoekteksten die u bepaalt.

Advocatenkantoor van Berk

Het doel was om hoog in de zoekresultaten te eindigen bij het zoeken naar de trefwoorden ‘advocaat’ en ‘letselschade’ in combinatie met een geografisch gebied. Het zoeken naar deze trefwoorden met een van de gebieden ’t Gooi, Huizen, Laren, Amsterdam Zuidoost, Naarden, Hilversum en Bussum geeft een top 3 zoekresultaat.

Massagesalon Salon Dahla

Het doel was om hoog in de zoekresultaten te eindigen bij het zoeken naar het trefwoord ‘massage’ in combinatie met een geografisch gebied. Resultaat: bij het zoeken naar deze trefwoorden met een van de gebieden Huizen of Bijvanck geeft dit een top 3 resultaat.

“Wilt u hoger eindigen in Google? Wij gaan voor u na wat de mogelijkheden zijn.”

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van SEO? Neem dan contact met ons op. Wij gaan voor u na wat de mogelijkheden zijn.